Bakkedalen - Fåborg

Bakkedalens Biodynamikere

 

Tværgyden 1, Horne

5600 Fåborg

tlf. 6260 2008

mail: bakkedalen(at)bakkedalen.dk

www.bakkedalen.dk

 

Bakkedalen ligger i det smukt kuperede landskab på Horneland ved Fåborg.

For Birgit Madsen og Per Uglebjerg er kontakten med kunderne meget vigtig, og alle deres grøntsager, korn og æg fra Bakkedalen bliver solgt til lokale kunder. Nogle kommer selv og henter varerne på gården efter aftale, mens andre får dem leveret på den ugentlige varetur i det Sydfynske område og omkring Odense.

 

Mange af kunderne er aktive i arbejdet på gården på arbejdsdage, hvor man er sammen om at udplante, luge og høste grøntsager. For ’byfolk’ giver det en god indsigt i årets gang og hvad det kræver at dyrke grøntsager – og en glæde over at være med til at dyrke ’sine egne’ fødevarer.

 

Der kommer ofte unge fra hele verden for at være med i arbejdet på Bakkedalen en periode og lære om biodynamisk dyrkning. De kommer typisk via organisationen WWOOF.org (willing workers on organic farms) og arbejder for kost og logi.

 

Bakkedalen har en aktiv støttekreds, der også arrangerer foredrag og møder for medlemmer og andre interesserede.

 

Hjemmesiden er oprettet af Foreningen for Biodynamisk Jordbrug med støtte af projektmidler til lokal biodynamisk afsætning

fra Fonden for økologisk landbrug i 2014.

Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj/Århus, Tlf. 86199445, mail biodynamisk-forening(at)mail.tele.dk