Kiselgården - Ugerløse

Kiselgården

 

Jonstrupvej 18

4350 Ugerløse

Tlf: 5918 8464

mail: info(at)kiselgaarden.dk

www.kiselgaarden.dk

 

Kiselgården er en af landets mest kendte biodynamiske jordbrug på grund af deres fine kvalitet grøntsager og krydderurter. Alle på gården brænder for at levere friske produkter med en højgrad af ’spisekvalitet’, dvs. smag, duft, farve, struktur og holdbarhed.

 

Lis og Eigil Rasmussen har dyrket biodynamiske grøntsager og krydderurter på Kiselgården siden 1985, og nu har sønnen Ask og hans kone Amy overtaget grøntsagsdyrkningen.

 

På Kiselgården dyrker de et meget stort udvalg af frilandsgrøntsager. Deres kundekreds er bred: lokale kunder i gårdbutikken, levering til helsekostforretninger, restauranter og fødevarefællesskaber i området og i København og forsendelse til private kunder mange steder i landet.

 

I samarbejde med Aarstiderne leverer de en ’Kiselkasse’ til kunder på Sjælland.

 

De fine gastronomiske kvaliteter af deres grøntsager gør, at Noma og andre Michelin-restauranter og flere andre spisesteder med fokus på smagen er faste kunder hos Kiselgården. Ikke mindst til restauranterne har de en specialproduktion af urter og blomster, hvor det ikke er kilo, men specialitet og smag, der tæller.

Ask Rasmussen er udvalgt blandt unge landmænd, der gør en positiv forskel. I den forbindelse er der lavet en lille portrætfilm med ham med fokus på leveringerne til top-restauranter i København. Den er på engelsk. Du kan se filmen her.

 

Du kan også følge med i livet på Kiselgården på deres Facebookside.

 

På Demeter.net kan du se en fin lille film på engelsk om Kiselgården

 

 

Hjemmesiden er oprettet af Foreningen for Biodynamisk Jordbrug med støtte af projektmidler til lokal biodynamisk afsætning

fra Fonden for økologisk landbrug i 2014.

Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj/Århus, Tlf. 86199445, mail biodynamisk-forening(at)mail.tele.dk