Nørregården - Aarup

Nørregård

 

Nedermarken 8

5560 Aarup

tlf. 64431226

mail: info(at)norregaarden.dk

www.norregaarden.dk

 

Nørregård er kendt for sine grøntsager – både for det store sortiment og den gode kvalitet. Det er alt lige fra salater, bladselleri, fennikel og kål til alle mulige rodfrugter, porrer, løg og græskar. De sælges i vejboden ved gården og på torvet i Odense, til Odense Fødevarefællesskab og til Aarstidernes Nørregårdkasse, der kun leveres til kunder på Fyn og i Trekantområdet.

Man kan nogle gange om året også købe kød fra gårdens stude og svin.

 

Nørregård er en mindre gård på 50 ha med en meget stor mangfoldighed af afgrøder, husdyr, naturelementer og sociale aktiviteter. Den ejes af Maria og Morten Bjerre, der lægger vægt på at styrke samspillet mellem de mange levende væsener i og over jorden. Derfor er der vandløb, levende hegn med mange slags træer og buske, engarealer, grøfter og en skov på gården. Det giver leveplads til en meget varieret vegetation og insektverden. Den positive virkning bliver forstærket af gårdens husdyr: køer, grise, høns, bier og det de giver i form af livskræfter, gødning og naturpleje.

 

På gården er der desuden en børnehave og et bofællesskab for voksne udviklingshæmmede. De er med til at gøre gården til et meget levende sted. Du kan følge med i hvad der sker på Nørregården på deres facebookside.

 

TV2 Fyn har lavet en udsendelse om livet på Nørregården, som du kan se her

Hjemmesiden er oprettet af Foreningen for Biodynamisk Jordbrug med støtte af projektmidler til lokal biodynamisk afsætning

fra Fonden for økologisk landbrug i 2014.

Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj/Århus, Tlf. 86199445, mail biodynamisk-forening(at)mail.tele.dk