Steffenskilde - Gørlev

Steffenskilde

 

Steffenskilde

v. Karl Steffen Olsen

Hallenslevvej 22

4281 Gørlev

Tlf. 5885 5621

Mail: steffenskilde(at)surfmail.dk

 

Steffenskilde er Danmarks ældste biodynamiske gård – den har været dyrket biodynamiske siden 1952. Den drives af Ulla og Karl Steffen Olsen sammen med Johannes Olsen. Steffenskilde er kendt for sit gode korn, som de sælger til lokale kunder og til Aurion. Private kan købe hel korn af forskellig slags, som man selv kan formale eller spise som kogte kerner. Kan kun købes på bestilling.

 

De er i gang med at indrette lokaler til et lille gård-mølleri, så de kan tilbyde forskellige typer friskmalet mel.

 

Steffenskilde har Ammekøer med opdræt af tyrekalve på gården. Kødet fra det voksne kødkvæg sælges til lokale kunder efter nærmere aftale om tidspunkt og mængde.

Ved bestilling af kød: ring til Johannes på 4056 0181 eller send en mail til: johanneskirk@live.dk

 

Som en særlig aktivitet eksperimenter de med at dyrke ’Lysrod’. Det er en yamstype, der ifølge Rudolf Steiners åndsforskning har en særligt positiv virkning på menneskers livskræfter. Dyrkningen sker i samarbejde med Tina N. Hansen, der også har en række forsøg med korn og græsser på Steffenskilde.

 

 

 

 

 

Hjemmesiden er oprettet af Foreningen for Biodynamisk Jordbrug med støtte af projektmidler til lokal biodynamisk afsætning

fra Fonden for økologisk landbrug i 2014.

Foreningen for Biodynamisk Jordbrug, Silkeborgvej 260, 8230 Åbyhøj/Århus, Tlf. 86199445, mail biodynamisk-forening(at)mail.tele.dk